Malvik VGS > Fagtilbud > Helse og oppvekstsfag > Hudpleie

Hudpleie

Programfag Hudpleie på Malvik vg. skole gir deg mange muligheter videre, samt svært gode yrkesmessige forutsetninger. Du som velger å utdanne deg til hudpleier arbeider i nær kontakt med mennesker, og du må derfor forstå betydningen av det ansvar du har overfor dine kunder. Arbeidet krever nøyaktighet og ansvars-bevissthet, kreativitet, etisk og estetisk sans og evne til kundeveiledning og å kommunisere med andre.

En hudpleier har bred kunnskap om hudens og kroppens normale funksjoner og tilsvarende kunnskap om unormale tilstander. Sentrale arbeidsområder er: hud-og kroppspleie, massasje, håndpleie,farging av vipper og bryn, salg, daglig drift av hudpleierelaterte bedrifter.
Arbeidsplassene er blant annet i hudpleie-klinikker, spa-sentre,salgsavdelinger og innen faghandel.

Vi har lyse romslige lokaler som er utrustet med det nyeste av apparater og vi har det nyeste innen hudpleieprodukter. Skolen har en egen hudpleieklinikk somgir deg de beste forutsetninger for praktisk trening innen faget. Vi har et godt miljø og elever som trives. Hvert år arrangerer vi en studietur til utlandet. Elevene har en ungdomsbedrift .

Prisliste behandlinger ligger her

Læreplan for Vg2 er her

Læreplan for Vg3 er her

Fag og timefordeling