Malvik VGS > For elever > Eksamensinfo > Eksamensplan - vår 2018

Eksamensplan - vår 2018

Eksamensplanen våren 2018 er vedlagt som en PDF-fil. Tirsdag 15. mai kl. 09:00 får alle elever kjennskap til skriftlige eksamensfag.

Skolen arrangerer i tillegg muntlig, praktisk og muntlig/praktisk eksamen på følgende dager:

• klasse 3ID - onsdag 6. juni med melding mandag 4. juni
  • klasse 3ID/3ST - onsdag 13. juni med melding mandag 11. juni
  • alle andre elever - onsdag 20. juni med melding mandag 18. juni.

En mer detaljert plan kommer senere (med bl.a. praktisk eksamen for yrkesfag), men alle elever informeres klassevis etter påske om hva som skjer i eksamensperioden.

Vi planlegger avslutning for alle elever samt foreldre/foresatte på kveldstid etter følgende plan:

• Klasse 3ST/3ID - tirsdag 19. juni (tidspunkt kommer senere)
  • Klasse 2EL/2AU/2HA/3HU/3AU - onsdag 20. juni (tidspunkt kommer senere)

Alle andre elever (som fortsetter skolegangen neste skoleår) har klassevis avslutning med elever og kontaktlærer fredag 22. juni.

Første skoledag til høsten (skoleåret 2018/2019) er torsdag 16. august. Mer informasjon om tidspunkt kommer senere.

Helge Thun
Sist oppdatert: mandag 22. februar 2016