Malvik VGS > For elever > Lenker

1)   Adresseavisen finnes her

2)   VG finnes her

3)   Her finner du oversikter med lenker til nettaviser, tidsskrifter, magasiner, nyheter m.m. fra Norge, Sverige, Danmark og andre deler av verden.

4)  Ønsker du informasjon om videre utdanning , gå til skoletest. Hvis du vil ta testen får du brukernavn og passord av rådgiver.

5)  Elevombud

Sør-Trøndelag fylkeskommune har et eget elev- og lærlingeombud Du finner mer informasjon på ombudets egen hjemmeside -www.elevombudet.no

6)  For leserglade  www.leserglede.com

Det er et nettsted for folk som opplever noe viktig gjennom litteratur. Bokelskere. Folk som har et spesielt, eget forhold til bøker. Bokelskere liker à lese gode bøker, fà tips om gode bøker og kanskje fortelle om gode bøker de selv har lest. Dette nettstedet er egnet til lesergleden. Vi håper å bidra til å dele slike gleder med deg!

7)  www.vilbli.no

www.vilbli.no/4daction/WA_Fylke?&Area=16

Når du går inn på denne adressen/siden, kan du klikke på "kart": Da får  du opp kart som viser alle skolene i fylket.  Ved å velge en skole får du opp en taleboble med lenke til skolesiden i vilbli.no. På skolen er det også kart, men bare med denne ene skolen markert.

8) velgriktig.no / realfagsportalen er et nettsted som kan gi deg svar på hvilke fag du trenger for å kunne bli det du vil bli

9) vil du vil noe om studieinformasjon for utdanning i Norge og utlandet kan du gå inn på www.studievalg.no

10) andre nyttige lenker

11) Nytt nettsted for skoletilbudet i Sør-Trøndelag www.god-start.no