Malvik VGS > Om oss > Om Malvik vgs

Om Malvik vgs

Malvik videregående skole

(visjon)  - Sammen for mestring, vekst og styrke

Malvik videregående skole er en samlende og integrert skole og satser på å utvikle et godt arbeidsmiljø for alle. Gjennom trygghet og faglig veiledning skal alle elever nå egne mål og oppleve mestring. Skolen er opptatt av at alle skal bli sett, anerkjent og respektert. Personlig styrke, trygghet og egenverdi vil gi både ansatte og elever livsglede og lærelyst.

Malvik vgs er en kombinert skole med studieforberedende og yrkesfaglig utdanningsprogram.

Malvik videregående skole er plassert på Vikhammer, 15 km øst for Trondheim sentrum i Malvik kommune.  Malvik kommune er en kommune i sterk vekst.

Malvik videregående skole startet i 1984 og er en nærskole for ungdom i kommunen. Gode kommunikasjoner gjør at vi også har elever fra andre områder.