Malvik VGS > Tjenester > Skolehelsetjenesten

Skolehelsetjenesten

Malvik videregående skole har via kommunen fått ekstra midler til å styrke skolehelsetjenesten. Skolehelsetjenesten består av helsesøster, psykolog og fysioterapeut. Skolehelsetjenesten samarbeider tett med skolens elevtjeneste.

Helsesøster Vanja Hallberget er tilstede på skolen mandager, annenhver tirsdag og hver torsdag. Hun har telefonnummer: 46907893

Du kan også treffe Vanja på helsestasjon for ungdom fra 14-16 hver tirsdag. Her er det også lege tilstede.

Fysioterapeut Mari Haugen kan treffes på skolen på onsdager samt etter lunsj på mandager. Hun har telefonnummer:917 36 851. Fra kl 12-1230 vil hun arrangere avspenningsgrupper i hallen. Alle elever er velkommen til å delta! Du kan også oppsøke Mari dersom du har:

-          Muskel- og/eller skjelettplager

-          Hodepine, søvnvansker eller vedvarende tretthet

-          Stress eller anspenthet

-          Utfordringer i kroppsøving

-          Eller bare en samtale med en voksen.

Psykolog Susann Dypvik har fast kontortid på skolen hver onsdag. Hun kan treffes på kontoret til helsesøster inne hos elevtjenesten. Hun kan også treffes på tlf 91390076

Alle i skolehelsetjenesten har taushetsplikt!

Siri Riksheim
Sist oppdatert: mandag 10. oktober 2016