Malvik VGS > Tjenester > Skolehelsetjenesten

Skolehelsetjenesten

Malvik videregående skole har via kommunen fått ekstra midler til å styrke skolehelsetjenesten. Skolehelsetjenesten består av helsesøster, psykolog og fysioterapeut. Skolehelsetjenesten samarbeider tett med skolens elevtjeneste.

Helsesøster Vanja Hallberget er tilstede på skolen mandager, tirsdag i partallsuker og hver torsdag. Hun har telefonnummer: 46907893

Du kan også treffe Vanja på helsestasjon for ungdom fra 14-16 hver tirsdag. Her er det også lege tilstede.

Fysioterapeut Mari Haugen kan treffes på skolen på onsdager samt etter lunsj på mandager. Hun har telefonnummer:917 36 851. Fra kl 12-1230 vil hun arrangere avspenningsgrupper på onsdager i hallen. Alle elever er velkommen til å delta! Du kan også oppsøke Mari dersom du har:

-          Muskel- og/eller skjelettplager

-          Hodepine, søvnvansker eller vedvarende tretthet

-          Stress eller anspenthet

-          Utfordringer i kroppsøving

-          Eller bare en samtale med en voksen.

Psykolog Mirjam Espevik har fast kontortid på skolen hver onsdag. Hun kan treffes på kontoret til helsesøster inne hos elevtjenesten. Hun kan også treffes på tlf 911 23 875 og epost:

I år vil også helsesøster Ingeborg Gurine Kraft ha Helsestasjon for ungdom på skolen hver torsdag. Her kan man få testet seg for kjønnssykdommer eller graviditet, få gratis kondomer eller bare snakke om det man måtte lure på av kropp, sex og følelser. Tlf. 468 92 761 og epost:  .no

Alle i skolehelsetjenesten har taushetsplikt!.

Helge Thun
Sist oppdatert: mandag 10. oktober 2016